Parterapi København

Konflikter i et parforhold tærer på kræfter, energi og overskud. Når den person, der er tættest på dig, også er den person, der sårer dig mest, kan det være svært at fokusere på det, der har bragt jer sammen.

I kan booke jeres tid HER

Parterapi København. Konflikter i et parforhold tærer på kræfter, energi og overskud. Når den person, der er tættest på dig, også er den person, der sårer dig mest, kan det være svært at fokusere på det, der har bragt jer sammen.

De allerfleste parforhold er oprindeligt opstået ud fra et ønske om at være sammen. Ud fra et behov for at være valgt til og at føle sig elsket

Men med tiden ændrer hverdagen, virkeligheden og betingelserne for forholdet sig, og det kan blive en udfordring at finde plads til sig selv og hinanden. I bund og grund, er det vores dybe behov for kærlighed og anerkendelse, der kan ende med at skabe afstand imellem os, når vi oplever ikke at blive set og mødt af vores partner!

I stedet for, at komme hinanden i møde, lytte og vise interesse, kommer vi til at skubbe hinanden væk i vores forsøg på at beskytte os selv mod den smerte der opstår når vi føler os forkerte.

Og så ryger vi ind i et negativt mønster, som kan blive sværere og sværere at komme ud af, jo længere tid der går!

Derfor er det af stor betydning for parforholdets trivsel og overlevelse, at den trygge tilknytning mellem dig og din partner, bliver genetableret.

Vælger I at gå i parterapi hos mig, kan det foregå på to måder:

I kan enten komme en enkelt gang eller to, hvor vi taler om jeres problemer, og jeg giver jer nogle redskaber til at håndtere de udfordringer I står overfor her og nu. Denne løsning kan være fin, når jeres behov primært handler om at tackle et akut problem, som ikke stikker særligt dybt, men alligevel fylder i jeres parforhold.

Den anden mulighed er, at beslutte jer for at arbejde i dybden med jeres forhold, gennem et længere forløb.

I et forløb får I mulighed for, at se hvad det er der kommer i spil imellem jer, når konflikterne opstår. I får tid til at integrere og forstå sammenhængen mellem jeres følelser og jeres handlinger. Og I får lejlighed til at træne og afprøve nye kommunikative færdigheder, med min guidning og støtte undervejs.

Ønsker I varige forandringer i jeres parforhold, skal I være indstillede på at bruge tid og energi på det. Til gengæld, vil I lære jer selv og hinanden langt bedre at kende, og herigennem kunne genfinde kærligheden og styrke jeres relation for alvor.

Uanset, hvad der er årsagen til konflikterne i jeres forhold, er I velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg med parterapi kan hjælpe jer videre i jeres forhold. Sessionerne afholdes i mine lokaler Nørregade 28D, 1358 Kbh. K.

Ring eller skriv  for at bestille en tid på tlf: 60 37 90 77 eller via kontaktformularen nederst her på siden. Du kan også selv booke en tid via linket HER

 

Intensivt Parforløb

Et parforhold der er ved at krakelere, har brug for mere end at lime revnerne i overfladen. Det er ofte en gennemgribende renovering der skal til. Men det er ikke det samme som, at opgaven er uoverkommelig! For det meste, er det jeres forestillinger om hvor svært det bliver at løse problemerne, der er den største forhindring i at få det bedre.

Det kan betale sig at være modig

For med et beslutsomt og aktivt valg om at ville hinanden – uanset de nuværende udfordringer – er det første og vigtigste skridt taget, og kimen lagt, til en helt ny og givende måde at være sammen på fremover.

Jeg har derfor lavet et forløb for par, der tager deres parforhold alvorligt og ønsker at finde den bedste løsning på problemerne. Sammen.

Mit parforløb henvender sig til jer der:

 • Har hinanden og jeres forhold så kært, at I ikke vil tabe det på gulvet.
 • Vil gøre alt hvad I kan for at styrke jeres forhold, men som er kørt fast og har brug for hjælp udefra.
 • Er trætte af skænderier og uvenskab, og som ønsker en anden måde at være sammen på.
 • Elsker hinanden og alligevel trækker jer fra hinanden og holder afstand.
 • Ikke kan gennemskue hvor I står, og om der er mere at bygge videre på.
 • Ønsker at bevare jeres familie for børnenes – og jeres egen skyld!
 • Føler, at I er vokset helt fra hinanden.
 • Føler at gnisten i parforholdet er slukket.
 • Ikke ved hvorfor I egentlig bliver sammen, når I har det så skidt med hinanden.

I mit parforløb får I:

 • Redskaber til at kommunikere konstruktivt med hinanden – så I slipper for dårlig stemning og skænderier!
 • Øvelser i kommunikation (tale/lytte/egen banehalvdel) – så I bliver bedre til at mødes på trods af jeres forskelle!
 • Klarhed over begge parters behov og ønsker – så I slipper for manipulation og ”tankelæsning”!
 • Forståelse for hinandens udgangspunkt for at handle og reagere som I gør (baggrund, opvækst, tilknytningsmønstre) – så I ikke mere skal bruge kræfter på at prøve at lave hinanden om!
 • Øvelser/træning i nærhed og opbygning af samhørighed – så I kan genopdage kærligheden imellem jer, og skabe plads til den igen!
 • Opmærksomhed på ansvar – så I fremover kan tage beslutninger til gavn for fællesskabet.

Vælger I et Intensivt Parforløb, skal I være forberedt på at komme med max. 1-2 ugers mellemrum imellem de første 6 sessioner.


Hvis du vil vide mere om mine forløb, og om de kunne være noget for dig og din partner, er du velkommen til at kontakte mig på tlf: 60 37 90 77 eller via kontaktformularen her forneden, for en afklarende samtale.